Feb 8, 2017
 • Den 25. maj 2018 træder den nye EU-persondataforordning i kraft. Det betyder, at fra denne dato skal alle virksomheder iagttage en række nye og skærpede regler for behandling af persondata. Disse regler skal indarbejdes i tilrettelæggelsen af virksomhedernes sagsbehandling, organisering og ikke mindst virksomhedernes teknologiske løsninger. Implementeringen kan være langvarig og kræve ændringer i hele måden, hvorpå den enkelte virksomhed håndterer persondata.
   
  Devoteam og DANDERS & MORE inviterer derfor til et formiddagsmøde på Lyngbyvej 2, 2100 København Ø hos Devoteam tirsdag den 14. marts, kl. 9.00-11.00, hvor vi vil grave et spadestik dybere end blot en gennemgang af de nye regler. Vi starter dagen ud med morgenmad fra kl. 8.30.
  Vi vil gennemgå, hvordan I som virksomhed kan komme i gang med arbejdet med at blive klar til den 25. maj 2018:
  Hvordan sikres det, at den nødvendige kortlægning af jeres data sker? 
  Hvordan skal kortlægningen foretages i praksis?
  Hvordan forankres arbejdet internt i organisationen?
  Hvordan sikres det, at compliance-manualen bliver efterlevet i praksis, og holdes opdateret, så den til enhver tid afspejler virksomhedens behandling af persondata?

   
  Du kan møde vores Expert Director Frederik Helweg-Larsen og fra DANDERS & MORE Senioradvokat Mikkel Taanum.

  Målet er, at I kommer hjem med nogle overordnede værktøjer til at komme i gang og en bedre forståelse for det arbejde, der ligger foran jer.
  Der vil være et begrænset antal pladser, der tildeles efter ”først til mølle”-princippet. Arrangementet er gratis.

 •                             TILMELD DIG HER            

        

       Frederik Helweg-Larsen                 Mikkel Taanum