Mar 23, 2017
 • Det glæder os at byde velkommen til næste netværksmøde i Kommunalt Digitaliseringsforum tirsdag den 9. maj, kl. 9.00-11.00 Lyngbyvej 2, 2100 København Ø.                               


  På dette netværksmøde tager vi fat på automatisering, robotics og machine learning. Hvordan skaber man servicefornyelse og effektivisering af den offentlige sektor gennem en ny og mere omfattende brug af machine learning med data? Og hvad med robotterne – de kommer jo, og hurra for det!

  Vi har inviteret Mikkel Folmø, Kontorchef i Københavns Kommune, ind og fortælle om, hvordan Københavns Kommune anvender machine learning til at løse kontrolopgaver mere intelligent. Mikkel vil yderligere fortælle, hvordan Københavns Kommune er på vej til at bruge machine learning til at lave forudsigelser på, hvor det er en god idé at lave forebyggende indsatser. Sidst men ikke mindst vil Mikkel komme lidt ind på deres projekt omkring ’kontorrobotten’, som f.eks. kan skrive standardbreve.

  Du kan også møde Christian Holm fra Københavns Kommune. Han vil fortælle mere om Kultur- og Fritidsforvaltningens arbejde med afprøvning af automatisering, robotics og machine learning på udvalgte områder i forvaltningen. Han vil fortælle om deres foreløbige erfaringer med pilottest og perspektiverne for deres videre arbejde med automatisering og machine learning.
  Herefter vil der være tid til drøftelse iblandt netværket – muligheder og udfordringer.


  Der vil som altid være mulighed for at netværke. Vi starter med en let morgenmad 8.30. Netværksmødet er gratis.