Apr 25, 2017
 • Torsdag den 26. oktober skaber vores partnereksperter et digitalt værksted, hvor vi arbejder konkret med dine digitale ledelsesudfordringer. Vi garanterer, at du forlader værkstedet fyldt med inspiration og ny viden om de digitale muligheder.

  Digitalt ledelsesværksted henvender sig til ledere i danske private og offentlige organisationer, der er i færd med at skifte gear og omstille deres virksomhed til den digitale virkelighed. Formålet er at hjælpe ledere med at finde konkrete og brugbare løsninger på de udfordringer, som digitaliseringen giver i dagligdagen. På dette værksted har vi fokus på tre emner:

  1. Digital kompetence- og organisationsudvikling
   Hvordan sikrer lederen den reelle og rigtige omstilling af sin organisation til den digitale verden i form af kompetenceudvikling og tiltrækning af nye medarbejdere mv.? Hvilken organisering er den rigtige for din organisation?

    
  2. Digital innovationskraft
   Hvordan opbygger lederen ny innovationskraft ved at tænke digitalt og udnytte nye teknologiske muligheder til at skabe nye forretningsmodeller?

    
  3. Eksekvering i en digital virksomhed
   Eksekvering i en digital virksomhed ser på ledelsesrollen i en digitaliseret organisation. Hvilke nye discipliner og tilgange skal indarbejdes i ens lederskab? Hvad skal lederen kunne for at skabe en ægte datadrevet organisation?

  Workshoppen er delt op i tre spor, jf. de tre emner. Alle vælger på forhånd et primært og et sekundært emne, og deltagerne bliver således opdelt efter interesse. Derudover skal hver deltager ved tilmeldingen beskrive 2-3 udfordringer, som ønskes behandlet på workshoppen. Devoteam omformer deltagernes udfordringer til to cases for hvert workshop-spor, som alle udføres af en partner fra Devoteam assisteret af en eller flere konsulenter.

  Dagens program er følgende: 

  Praktisk info:
  Torsdag den 26. oktober, kl. 9:30-16:30
  Skabelonværkstedet, Refshalevej 167F, 1432 København

  DKK 4999,- ex. moms pr. deltager. Bemærk, at der er et begrænset antal pladser. Tilmelding er bindende.