May 26, 2017
 • DevOps kan betyde mange forskellige ting, afhængigt af ikke alene hvem du snakker med, men også deres industri, miljø og kapacitet. På trods af den specifikke betydning for dig kan DevOps ikke ignoreres som en indflydelsesrig funktion, der understreger samarbejde og integration mellem softwareudviklere og it-fagfolk.

  Det er ikke en hemmelighed, at en stærk it-ydeevne er en stor konkurrencefordel, og DevOps er en stor bidragyder til en stærk it-kultur. Den bedste del er, at værdien opnås både umiddelbart og trinvist gennem DevOps transformationsprocessen.

  Devoteam har udsendt spørgeskema til 100+ mellemstore og store virksomheder, og som resultat af dette udarbejdet en landsdækkende analyse om brugen af, og erfaringerne med DevOps i praksis, herunder hvilke muligheder og udfordringer virksomhederne er stødt på undervejs i processen. Findings fra denne rapport vil vi præsentere på denne formiddagsbriefing.

  Derudover kommer SKAT, og fortæller om deres konkrete erfaringer i arbejdet med DevOps, den rejse de har været på, samt hvordan de har håndteret deres største udfordringer. Sidst men ikke mindst kommer Google, og beretter om deres syn på DevOps i fremtiden.

  Briefingen er gratis, og du får en elektronisk kopi af rapporten med hjem.

  Program:

  08.30     Ankomst og morgenmad

  09.00     Velkommen og introduktion v. Peter Høygaard, Devoteam Consulting, Expert Director

  09.10     Hovedkonklusioner fra rapporten v. DevOps-teamet fra Devoteam Consulting

  10.00     Case: SKAT

  10.40     Pause

  10.50     Googles vision for DevOps v. Marcus Johansson, Google

  11.20     Afslutning v. Peter Høygaard, Devoteam Consulting, Expert Director

   

  Det foregår tirsdag den 26. september, kl. 8.30-11.30 hos Devoteam på Lyngbyvej 2, 2100 København Ø

  Vel mødt!