Feb 10, 2017
 • Det er en stor fornøjelse af offentliggøre årets nomineringer til ’Service Management-prisen 2017’.

  Prisen gives til den virksomhed eller organisation, som har udmærket sig ved at gennemføre et service management-projekt med exellence. Der lægges vægt på den gode historie og de gode erfaringer, som kan bringes videre til andre, som står overfor et lignende projekt.

  De nominerede er:

 • Viking

  Viking er visionære og ambitiøse i deres brug af ServiceNow-platformen. Først til planlægning af vedligeholdelse af sikkerhedsudstyr på skibe og olierigge og siden på Asset Management-området, hvor de i dag er i luften med en løsning til til håndtering af pilot-dragter. 

 • Københavns Universitet

  KUs avancerede portalprojekt i HP Propel er med 50.000 slutbrugere på tværs af fakulteter, medarbejdere og studerende et både ambitiøst og modigt projekt!

 • Energinet.dk

  Energinets kontrolcenter er vokset markant gennem de sidste par år. Med 24/7-service opstod der et stigende behov for et avanceret system til opgavestyring på tværs af 6-7 teams i kontrolcentret. I dag er dette system en realitet i ServiceNow - og e-mails og Excel-ark er historie!

 • Vinderen af årets service management-pris overrækkes på ’Netværksforum 2017’ d. 30/3 på Kokkedal Slot. Læs mere om Netværksforum HER.