Apr 26, 2017
 • Det er en stor glæde at kunne offentliggøre de nominerede til ESDH-prisen 2017. Vinderen af prisen findes i august og overrækkes på ESDH/ECM-konferencen 2017, d. 7. september på Admiral Hotel.

  Har du ikke tilmeldt dig konferencen, kan du gøre det her.

 • De nominerede er:

  Ankestyrelsen fordi…

  Ankestyrelsen nomineres på baggrund af deres ambitiøse tilgang til skabelse af grundlaget for anskaffelse af et nyt ESDH som styrelsens primære fagsystem. Ankestyrelsen formåede i deres foranalyse til deres anskaffelsesprojekt at kombinere konkrete Use cases med udvalgte digitaliseringsprojekter samlet i en business case, der satte rammerne for den efterfølgende anskaffelse af ESDH-systemet, der er under implementering.

 • Frederikshavn Kommune fordi…..

  Frederikshavn Kommune nomineres på baggrund af implementering af kommunens nye samarbejdsplatform, hvor det netop er samarbejdet på tværs i kommunen kombineret med ESDH-funktionalitet, der har været i højsæde.  Løsningens APPS anvendes som fagmoduler, og der er mulighed for at arbejde på tværs af fagområder.  Kollaborationsværktøjer anvendes som en naturlig del af det daglige samarbejde blandt kommunens medarbejdere.

 • Esbjerg Kommune fordi….

  Esbjerg Kommune nomineres, fordi kommunen foretaget en massiv implementering af deres ESDH-system. Systemet er implementeret bredt ud i hele kommunen. Kommunen arbejder desuden målrettet med datakvaliteten i løsningen ved, via et kvalitetssikringsmodul, hele tiden at monitorere om kvaliteten af registreringerne i ESDH-systemet. 

 • Forsvaret fordi...

  Forsvarets store udrulning af en opgraderet koncernfælles ESDH løsning til 10.000 brugere, er ikke til at komme udenom, og de nomineres derfor. Større projekt er ikke gennemført tidligere i hele Norden.  Det hele startede for et par år tilbage, da Forsvaret skulle i udbud med deres drifts- og vedligeholdelsesaftale på deres sagsbehandlingssystem. Det mundede ud i et transitions- og implementeringsprojekt, idet man valgte et skift til ny driftsleverandør kombineret med opgradering af systemet. Et komplekst projekt blev født!