Aug 29, 2017
 • Presseinfo og nyheder

  Pressekontakt

  Devoteam vil gerne bistå pressen og være tilgængelig ved faglige debatter og oplæg. 

  Derfor er du altid velkommen til at kontakte os, uanset om det er spørgsmål til virksomheden og de ydelser vi leverer - eller om det er for at få kommentarer til andre it-faglige spørgsmål. 

  Nyheder

  14. september 2017: IC Group har forlænget deres aftale med Devoteam | Globicon

  14. september 2017: Velkommen til Devoteam Old Timers 2017

  12. september 2017: Tillykke til Frederikshavn Kommune - vinder af ESDH-prisen 2017

  08. september 2017: Så er Devoteams store ESDH-/ECM-rapport på gaden!

  01. september 2017: Tillykke til vores Managing Partner, Søren Nielsen, som i dag runder et kvart århundrede i Devoteam

  28. august 2017: Pressemeddelelse: Verdens førende RPA-leverandør vælger Devoteam | Globicon som partner i Skandinavien

  Nyhedsarkiv

 • Events og arrangementer

  Herunder kan du se en oversigt over de events Devoteam inviterer til samt de events hvor du kan møde os rundt om i landet. Vi glæder os til at se dig og tage en faglig snak til et spændende event eller arrangement.

  19. september 2017: Gå-hjem-møde: Agile development i ServiceNow hos Arla

  Det er ikke en hemmelighed, at en stærk it-ydeevne er en stor konkurrencefordel, og DevOps er en stor bidragyder til en stærk it-kultur. Den bedste del er, at værdien opnås både umiddelbart og trinvist gennem DevOps-transformationsprocessen. Så hvordan ser rejsen ud, og vigtigst af alt, hvordan kommer du derhen? Læs mere om eventet her.

  21. september 2017: Digitalisering af forretningsprocesser hos VIKING og ServiceNow

  Traditionel applikationsudvikling kan ikke stå distancen hos moderne digitale virksomheder. Styrk jeres digitale transformation gennem ServiceNow’s applikationsplatform. Kom og hør, hvordan VIKING LIFE-SAVING EQUIPMENT har digitaliseret deres globale serviceforretning gennem business applications i ServiceNow. Læs mere her.

  26. september 2017: Morgenbriefing: Lancering af DevOps-analyse

  Devoteam har interviewet 100+ mellemstore og store virksomheder, og som resultat af dette udarbejdet en landsdækkende analyse om brugen af, og erfaringerne med DevOps i praksis. Findings fra denne vil blive præsenteret på morgenbriefingen. Læs mere her.

  11. oktober + 24. oktober 2017: Morgenbriefing: Devoteam ESDH/ECM rapport 2017 – 2. etape - 'spørgerunden'

  Devoteam afholder spørgerunde på vores dugfriske ESDH/ECM rapport. Vi har linet et panel op af rapportens tre redaktører, vores GDPR-ekspert og selvfølgelig vores Senior Partner, Per Eeg. Læs mere og tilmeld dig her.

  26. oktober 2017: Ledelsesværksted: Få styr på dine digitale ledelsesudfordringer

  Torsdag den 26. oktober skaber vores partnereksperter et digitalt værksted, hvor vi arbejder konkret med dine digitale ledelsesudfordringer. Vi garanterer, at du forlader værkstedet fyldt med inspiration og ny viden om de digitale muligheder. Læs mere her.

  28. november 2017: Brunchmøde om it-udbud

  Devoteam og Bird & Bird inviterer til brunch-møde om it-udbud med særlig fokus på statslige myndigheder. Vi vil på mødet gennemgå en række af vores fælles cases om, hvor hurtigt og effektivt et it-udbud kan gennemføres, samt dele erfaringer med udbudsformen udbud med forhandling og give vores bud på, hvordan et optimalt forhandlingsforløb ser ud. Læs mere her.