Feb 20, 2017
 • Velkommen til Devoteam ESDH/ECM-konference 2017 – de gode cases

  Vi gentager successen fra ESDH-konferencen 2016 med over 200 deltagere, og afholder igen i år en ESDH-konference. Som noget nyt åbner vi også dørene til det private marked.
  Nyt er det også i år, at vi lancerer vores dugfriske ESDH/ECM-rapport på konferencen, og alle deltagere får en kopi af rapporten med hjem.

  Kom og hør offentlige og private organisationer fortælle om, hvordan de har gennemført en succesfuld implementering af deres ESDH/ECM-system. Uanset om du arbejder i en offentlig eller privat virksomhed, er det vigtigt at have styr på, hvordan du sikrer din virksomheds kritiske information i et decentralt teknologisk landskab. 
  Få overblik over leverandørlandskabet, hør om nye tendenser, og se hvor kampen kommer til at stå frem mod 2020. Kom, bliv inspireret og netværk med dine kolleger fra andre offentlige instanser og private virksomheder.
  Vi afslutter konferencen med kåring af årets ESDH/ECM-pris

  Du kan downloade en detaljeret agenda her på siden.

  Praktisk information
  Dato: torsdag den 7. september, fra 9-17 (inkl. morgenmad og let aftensmad)
  Sted: Admiral Hotel
  Pris: Early bird, tilmelding inden 1/7 – 1495,- (inkl. Devoteams nye ESDH/ECM-rapport)
  Herefter – 1795,- (inkl. Devoteams nye ESDH/ECM-rapport)
  Vi glæder os til at se dig! 

 •                                                             Tilmelding            

  Tilmelding er bindende, og man vil ved udeblivelse på dagen blive faktureret det fulde deltagergebyr. Vi har selvfølgelig fuld respekt for at man kan blive forhindret på dagen. Du er derfor velkommen til at give din billet videre til en kollega.

   

 • Se hvordan ESDH-konferencen spændte af i 2016: 

 •